Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 11 godina s vama

×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but savjetovanja/rijeka-26022015-osobe,width=140,height=187 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Stručno savjetovanje u Rijeci26. veljače 2015. u Best Western Hotelu Jadran u Rijeci održano je drugo stručno specijalističko savjetovanje na temu Gospodarsko korištenje i koncesije na pomorskom dobru.

Savjetovanje je održano u organizaciji Kundih pomorskog konzaltinga d.o.o., portala www.pomorskodobro.com iz Rijeke i 05vizija.net iz Pule, a pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, Primorsko-goranske županije, Udruge gradova Republike Hrvatske, Hrvatske udruge poslodavaca, Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske i Kamping udruženja Hrvatske.

Cilj savjetovanja bio je analizirati ključne probleme gospodarskog korištenja i koncesija na pomorskom dobru te ponuditi odgovarajuća rješenja i prijedloge.

Skup su pozdravili predstavnici pokrovitelja Vita Dujmović, direktorica HGK Županijske komore Rijeka, Nives Kopajtich Škrlec, koordinatorica ureda Udruge gradova u Republici Hrvatskoj, Ivan Funčić, predsjednik Izvršnog odbora HUP Regionalnog ureda Rijeka i Iva Bahunek, direktorica Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, te je pročitano pozdravno pismo Adriana Palmana, direktora Kamping udruženja Hrvatske.

U ime organizatora svim sudionicima, predavačima i pokroviteljima savjetovanja obratio se i zahvalio Branko Kundih.

Program savjetovanja kao i sažetak izlaganja i zaključaka možete preuzeti iz privitka ovog članka.

Program savjetovanja
Sažetak izlaganja

 

{gallery}savjetovanja/rijeka-26022015-osobe,width=140,height=187{/gallery}

Ekologija mora

Milvana Arko-PijevacMilvana Arko-Pijevac, dipl. inž. biologije
Ugroženo najvrjednije nacionalno bogatstvo

Gost portala

AutorAutor: Dr. sc. Dario Đerđa, Redoviti profesor, predstojnik Katedre za upravno pravo, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci
Neka otvorena pitanja na pomorskom dobru

U fokusu struke

Branko KundihAutor: Kap.d.pl. Branko Kundih dipl. iur.
Kako smo sakrili morske plaže

mrvica small

ALARMANTNO STANJE NA MORSKOJ OBALI

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.