Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 10 godina s vama

MinistarstvoMinistarstvo pomorstva prometa i infrastrukture preuzelo je pokroviteljstvo stručnih savjetovanja o pomorskom dobru i morskim lukama koje organizira Kundih Savjetovanja iz Rijeke i stručni portal Pomorsko dobro.

U svom odgovoru na zamolbu za pokroviteljstvo Ministarstvo među ostalim ističe :
Inicijativa vašeg društva i stručnog portala www.pomorskodobro.com koji kroz svoj rad nastoji jasno i kvalitetno detektirati probleme iz prakse s kojima se susreću različiti gospodarstvenici odnosno jedinice lokalne i područne samouprave prilikom korištenja (ili nadzora korištenja) pomorskog dobra Republike Hrvatske te u istom smislu kada predlažete otklanjanje uočenih nedostataka predstavlja značajan iskorak koji vodi ka boljitku svih nas koji živimo sa morem i od mora, odnosno vodi ka izgradnji učinkovitijeg sustava upravljanja, gospodarenja i zaštite pomorskog dobra Republike Hrvatske. S tim u vezi Ministarstvo pomorstva prometa i infrastrukture podržava inicijativu stručnih savjetovanja o pomorskom dobru i morskim lukama i u tom dijelu smo voljni pružiti stručnu pomoć te biti pokrovitelji takvih skupova.

Portal www.pomorskodobro.com kao i Kundih Savjetovanja su ponosni što je resorno Ministarstvo prepoznalo naš stručni rad i nastojanja u rješavanju složenih problema pomorskog dobra, te se pridružilo ostalim uglednim pokroviteljima, među ostalim Hrvatskoj gospodarskoj komori, Primorsko-goranskoj županiji, Udruzi gradova u Republici Hrvatskoj i Kamping udruženju Republike Hrvatske.

Gost portala

AutoriAutori: prof. dr. sc. Gordan Stanković & doc. dr. sc. Iva Tuhtan Grgić
Ulaganja i pretvorba na pomorskom dobru

Pokrovitelj

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.