Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 11 godina s vama

Ana Perić Hadžić

docent, predstojnica zavoda za logistiku i menadžment u pomorstvu i prometu, Pomorski fakultet u Rijeci

Doktor znanosti Ana Perić Hadžić, docent, predstojnica zavoda za logistiku i menadžment u pomorstvu i prometu, zaposlena je na Pomorskom fakultetu u Rijeci, Sveučilište u Rijeci od 2003 godine.

Doktorat znanosti je stekla na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2011. godine obranivši rad pod nazivom Javno privatno partnerstvo – model za ubrzani razvoj lučkog sustava Republike Hrvatske.

Trenutno je nositeljica kolegija Osnove ekonomije, Financijski menadžment, Metodologija znanstveno-istraživačkog rada, Ekonomija za menadžere i Upravljanje projektima te Ekonomika javno-privatnog partnerstva na međusveučilišnom doktorskom studiju Pomorstvo.

Kao suradnik na projektu radila je nekoliko međunarodnih projekata i projekata Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Također, sudjelovala je u izradi 20-tak studija gospdoarske opravdanosti u postupku davanja koncesija na pomorskom dobru, naročito u dijelu ekonomsko – financijske analize.

 

Ekologija mora

Milvana Arko-PijevacMilvana Arko-Pijevac, dipl. inž. biologije
Ugroženo najvrjednije nacionalno bogatstvo

Gost portala

AutorAutor: Dr. sc. Dario Đerđa, Redoviti profesor, predstojnik Katedre za upravno pravo, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci
Neka otvorena pitanja na pomorskom dobru

mrvica small

ALARMANTNO STANJE NA MORSKOJ OBALI

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.