Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 10 godina s vama

Sanja Čižmar

Dr.sc. Sanja Čižmar je senior partnerica u kompaniji Hotelsko i destinacijsko savjetovanje, boutique savjetničkoj kompaniji specijaliziranoj za hotelijerstvo i turizam. Tijekom 30-godišnje karijere u savjetovanju u hotelsko turističkoj industriji, Sanja je vodila i sudjelovala na više od 400 strateških i razvojnih projekata u turizmu, projekata savjetovanja menadžmenta za vodeća turistička poduzeća, investitore i vlade zemalja regije Jugoistočne Europe. Pozvani je predavač na brojnim konferencijama, a predavala je Hotelski menadžment kao vanjski suradnik na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Doktorirala je na području strateškog menadžmenta u turizmu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, magistrirala na području strateškog planiranja u turističkom ugostiteljstvu, te diplomirala na području marketinga.

Autorica je nekoliko udžbenika o turizmu i hotelijerstvu, uz mnoštvo objavljenih članaka i kolumni u stručnim i znanstvenim časopisima.

2016. – danas Hotelsko i destinacijsko savjetovanje d.o.o., Senior Partner

2007. – 2017. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, predavač na kolegiju Hotelski menadžment, vanjski suradnik

1994. - 2016. Horwath i Horwath Consulting Zagreb d.o.o., Direktorica, Senior Partner

2003. – 2009. Zagrebačka škola za menadžment – Studij turizma, Viši predavač, nositelj kolegija Kontroling u hotelu

1989. – 1994. Institut za turizam Zagreb, Znanstveni suradnik

Ekologija mora

Dario Mamilovićmr. sc. Dario Mamilović, dipl. ing. kem. teh.
Neka otvorena pitanja otpadnih voda na pomorskom dobru

Gost portala

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.