Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 10 godina s vama

Sanja Čižmar

Dr.sc. Sanja Čižmar je senior partnerica u kompaniji Hotelsko i destinacijsko savjetovanje, boutique savjetničkoj kompaniji specijaliziranoj za hotelijerstvo i turizam. Tijekom 30-godišnje karijere u savjetovanju u hotelsko turističkoj industriji, Sanja je vodila i sudjelovala na više od 400 strateških i razvojnih projekata u turizmu, projekata savjetovanja menadžmenta za vodeća turistička poduzeća, investitore i vlade zemalja regije Jugoistočne Europe. Pozvani je predavač na brojnim konferencijama, a predavala je Hotelski menadžment kao vanjski suradnik na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Doktorirala je na području strateškog menadžmenta u turizmu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, magistrirala na području strateškog planiranja u turističkom ugostiteljstvu, te diplomirala na području marketinga.

Autorica je nekoliko udžbenika o turizmu i hotelijerstvu, uz mnoštvo objavljenih članaka i kolumni u stručnim i znanstvenim časopisima.

2016. – danas Hotelsko i destinacijsko savjetovanje d.o.o., Senior Partner

2007. – 2017. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, predavač na kolegiju Hotelski menadžment, vanjski suradnik

1994. - 2016. Horwath i Horwath Consulting Zagreb d.o.o., Direktorica, Senior Partner

2003. – 2009. Zagrebačka škola za menadžment – Studij turizma, Viši predavač, nositelj kolegija Kontroling u hotelu

1989. – 1994. Institut za turizam Zagreb, Znanstveni suradnik

Gost portala

AutoriAutori: prof. dr. sc. Gordan Stanković & doc. dr. sc. Iva Tuhtan Grgić
Ulaganja i pretvorba na pomorskom dobru

Pokrovitelj

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.