Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 10 godina s vama

Tonko Bogovac rođen je 1993. godine u Šibeniku, a odrastao je u Dubrovniku.

Na Geofizičkom odsjeku  Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu stječe naziv prvostupnika geofizike, a kasnije i magistra fizike – geofizike. Tijekom studija tri godine za redom sudjelovao je u provedbi i organizaciji međunarodne konferencije o podmorskoj robotici naziva Breaking the Surface u Biogradu na Moru.

2020. godine započinje s radom na projektu Beachex – održiva gradnja plaža  koji se provodi na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Lancaster Environment Centreom, te u sklopu projekta upisuje i interdisciplinarni doktorski studij oceanologije pri Prirodoslovno-matematičkom fakultetu s naglaskom na fizičku oceanografiju.

Ekologija mora

Dario Mamilovićmr. sc. Dario Mamilović, dipl. ing. kem. teh.
Neka otvorena pitanja otpadnih voda na pomorskom dobru

Gost portala

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.