Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 11 godina s vama

Dr.sc. Dalibor Carević rođen je 1977.g. u Zagrebu.

Radi na poziciji izvanrednog profesora na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od 2004. Bavi se pomorskim inženjerstvom te problemima zaštite okoliša kroz niz znanstvenih projekta koje vodi i koordinira u suradnji sa drugim domaćim i inozemnim sveučilištima: Primjena cijevnih propusta za poboljšanje kvalitete mora u lukama/marinama (ECOMARINA 2015.-2018.), Održiva gradnja nasutih plaža – gradnja novih i povećanje kapaciteta postojećih (BEACHEX 2019.-2023.), Razvoj sustava kontrole i obrane luka od unosa stranih vrsta (PROTECTAS 2019.-2023.).

Ekologija mora

Milvana Arko-PijevacMilvana Arko-Pijevac, dipl. inž. biologije
Ugroženo najvrjednije nacionalno bogatstvo

Gost portala

AutorAutor: Dr. sc. Dario Đerđa, Redoviti profesor, predstojnik Katedre za upravno pravo, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci
Neka otvorena pitanja na pomorskom dobru

mrvica small

ALARMANTNO STANJE NA MORSKOJ OBALI

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.