Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 13 godina s vama

osvrt na zakon

Marina MedarićMarina Medarić rođena je 26. srpnja 1966. Godine u Rijeci. Osnovnu školu završila je u Cresu, a srednju u Rijeci te stekla zvanje inokorespondent. Diplomirala je 1989. Godine na stručnom studiju unutrašnje trgovine Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Od 1989. god. do 2013. god. radi u Brodogradilištu Cres d.d. u Cresu, u početku kao komercijalni referent a zatim na poslovima rukovoditelja Sektora za pomorski prijevoz te Službe za sigurnosnu zaštitu luke. Istovremeno obavlja i poslove PFSO (osoba zadužena za sigurnosnu zaštitu luke). U dva mandata bila je predsjednica Nadzornog odbora.

Od 2013. g. izabrana je za zamjenicu župana Primorsko-goranske županije, zadužena za društvene djelatnosti i pomorstvo.

Članica je Gradskog vijeća grada Cresa od 2001. god. do 2013. god., te potpredsjednica Gradskog vijeća i savjetnica gradonačelnika. Od 2001. god. do 2013. god. predsjednica Upravnog vijeća Županijske lučke uprave Cres, od 2010. god. do 2013. god. članica Nadzornog odbora Turističke zajednice Grada Cresa, od 2012. god. do 2013. god. članica Nadzornog odbora Jadrolinije, a od 2013. god. članica Upravnog vijeća Lučke uprave Rijeka.

Udana, majka dvoje djece.

Gost portala

Autor

Autor: Prof. dr.sc. Tihomir Luković, ASPIRA - Visoka poslovna škola za menadžment i turizam, Split/Zagreb
Hrvatske marine i goodwill

U fokusu struke

Autor

Autor: Kap.d.pl. Branko Kundih dipl. iur.
Određivanje pomorskog dobra ili circulus vitiosus

Danije Frka 200px

otvorena pitanja

Danije Frka 200px

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.