Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 11 godina s vama

Ovo je neobični zapis kako drvo života povezuje ljude i stvara poznanstva i  prijateljstva na ovim našim prekrasnim obalama Jadrana.

To svjedoči autor ovog  dokumentarnog filma Ivan Marjanović iz Ljubljane. Ivan  je upoznao Antu Mrvicu na otoku Žirje gdje je godinama s obitelji provodio godišnji odmor.  I kako sam kaže, na terasi Antine kuće uz more shvatio sam da se radi o posebnom čovjeku. Što bi rekli, visok, koščat, u onom maslinastom kombinezonu, sa cigarom u ruci pričao mi je priče koje teško gdje možete čuti i pročitati!

Zahvaljujemo Ivanu na ovom toplom zapisu o  vremenu i jednom dobrom čovjeku koji je život posvetio moru. Da se ne zaboravi.

Portal pomorsko dobro

 

Pogledajte na YouTube >>

Ekologija mora

Milvana Arko-PijevacMilvana Arko-Pijevac, dipl. inž. biologije
Ugroženo najvrjednije nacionalno bogatstvo

Gost portala

AutorAutor: Dr. sc. Dario Đerđa, Redoviti profesor, predstojnik Katedre za upravno pravo, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci
Neka otvorena pitanja na pomorskom dobru

mrvica small

In memoriam
Ante Mrvica
(1952 -2021)

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.