Stručna savjetovanja o novom Zakonu o pomorskom dobru – Iskaz interesa i predrezervacija

U povodu stupanja na snagu Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (“Narodne novine” broj 83/23) Stručni portal “Pomorsko dobro” i INCON d.o.o. za savjetovanja i usluge, uz podršku 05.vizija.net, najavljuju NOVI CIKLUS SAVJETOVANJA u svijetlu novina koje donosi nova legislativa koja uređuje pomorsko dobro i morske luke.

Stručna savjetovanja će se održavati u organizaciji INCON d.o.o. savjetovanja iz Rijeke, Zagrebačka ulica 18.  

Organizacija stručnih savjetovanja započet će već u zadnjem kvartalu 2023. godine s uglednim predavačima iz znanosti i struke koji su svakodnevno pratili proces donošenja novoga Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama te koji mogu na stručan i sveobuhvatan način prezentirati nova zakonodavna rješenja te pravne posljedice njihove primjene.

Savjetovanja će i dalje tagirati zainteresiranu stručnu javnost iz područja turizma, prometa i javne uprave koja svakodnevno u svom radu primjenjuje pravne norme o pomorskom dobru i morskim lukama.

Pozivamo zainteresirane osobe na iskaz interesa u predrezervaciji termina te se radujemo Vašim prijedlozima za prijavu tema od Vašeg interesa. Broj sudionika bit će ograničen.

Iskaz interesa i predrezervacije stručnih savjetovanja o Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama ne obvezuje sudionike na sudjelovanje, i ne predstavlja prijavu za savjetovanje.

Vaš iskaz interesa i predrezarvaciju molim da dostavite na adresu: 

info@incon.hr

Scroll to Top