Savjetovanja

Održano Stručno savjetovanje o pomorskom dobru 6. studenog, 2023.

Opatija, Hotel “Ambasador” 6. studenog, 2023. Dana 6. studenoga, 2023. godine u organizaciji INCON d.o.o. u suradnji s  Portalom pomorsko dobro www.pomorskodobro.com  održano je Stručno savjetovanje o pomorskom dobru pod nazivom: “Ususret novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama” Stručno savjetovanje izazvalo je interes predstavnika javnog i privatnog sektora čija je djelatnost usmjerena na pomorsko dobro […]

Održano Stručno savjetovanje o pomorskom dobru 6. studenog, 2023. Više »

Stručno savjetovanje o pomorskom dobru i morskim lukama

Rijeka 6. studenog 2023. – Na stručnom savjetovanju analizirat će se novi instituti koje legislativa unosi  u pravni poredak Republike Hrvatske, njihov međuodnos s postojećom legislativom o koncesijama te iznijeti mišljenje u kojoj je mjeri novi zakon ispunio očekivanja gospodarskog sektora u području turizma kao jedne od najvažniji gospodarskih grana u Republici Hrvatskoj.

Stručno savjetovanje o pomorskom dobru i morskim lukama Više »

Stručna savjetovanja o novom Zakonu o pomorskom dobru – Iskaz interesa i predrezervacija

U povodu stupanja na snagu Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (“Narodne novine” broj 83/23) Stručni portal “Pomorsko dobro” i INCON d.o.o. za savjetovanja i usluge, uz podršku 05.vizija.net, najavljuju NOVI CIKLUS SAVJETOVANJA u svijetlu novina koje donosi nova legislativa koja uređuje pomorsko dobro i morske luke.

Stručna savjetovanja o novom Zakonu o pomorskom dobru – Iskaz interesa i predrezervacija Više »

Scroll to Top